jJhR1uIXI6I
X

Vær med i alle de strålende festligheder

Spil Fuld video

En spektakulær afslutning på et strålende jubilæum!

Kom og vær med i festlighederne i anledningen af vores fantastiske 25-års jubilæum - men kun til den 9. september 2018.

Og oplev to fantastiske nye sæsoner, Festival for Pirater og Prinsesser og Marvel Summer of Super Heroes.

Nyhed! Marvel Summer of Super Heroes
Nyhed! Festival for Pirater og Prinsesser
Disney Stars on Parade i anledning af vores 25 år
op til 2 ekstra nætter for 0 kr
En spektakulær afslutning på et strålende jubilæum*!
En spektakulær afslutning på et strålende jubilæum*!

Kom og vær med i festlighederne før vores fantastiske 25-års jubilæum lakker mod enden. Her har du chancen for at opleve vores 25-års jubilæumsfejring, som omfatter Disney Stars on Parade, Disney Illuminations og Star Wars Hyperspace Mountain samt meget mere. Og for at gøre det hele endnu mere fortryllende, har vi tilføjet to nye showstoppere til festlighederne! Så hold din sabel og din krone klar til Festival for Pirater og Prinsesser** i foråret, hvor du kan vælge mellem et fortryllende Disney Prinsesse-eventyr og et pirateventyr med masser af skyderier. Herefter kan du tage kappen på og redde verden sammen med Spider-Man, Iron Man, Star-Lord og andre af de stærke helte fra Marvel Summer of Super Heroes***.

 

*Gælder indtil den 9. september 2018.
**Fra den 31. marts til den 31. maj 2018.
**Fra den 10. juni til den 30. september 2018.

NYHED! Marvel Summer of Super Heroes*.
NYHED! Marvel Summer of Super Heroes*.

Kan du tage kappen på og redde verden sammen med Spider-Man, Iron Man, Star Lord og andre af de stærke helte fra Marvel Summer of Super Heroes*.

 

*Fra den 10. juni til den 30. september 2018.

NYHED! Princesses & Pirates Festival**
NYHED! Princesses & Pirates Festival**

Hold din sabel og din krone klar til Festival for Pirater og Prinsesser* i foråret, hvor du kan vælge mellem et fortryllende Disney Prinsesse-eventyr og et pirateventyr med masser af skyderier.

 

*Fra den 31. marts til den 31. maj 2018.

Det stjernespækkede Disney Illuminations-show
Det stjernespækkede Disney Illuminations-show

Lad dine øjne drages mod Torneroses slot, hvor Mickey står klar til at tage dig med på en storslået rejse gennem Disney Illuminations. Fantastisk fyrværkeri, utrolige lysprojektioner og imponerende special effects giver liv til både moderne og klassiske Disney-fortællinger, blandt andet Star Wars, Frost og Pirates of the Caribbean.

Disneys stjerneparade i anledning af vores 25 år
Disneys stjerneparade i anledning af vores 25 år

Tag dine små krudtugler med til Disneyland® Park, og oplev Disney Stars on Parade. Mærk glædessuset, når Mickey og vennerne ruller forbi på storslåede og sjove paradevogne med blandt andet en ildsprudende drage, der sætter fut i Disney-fortællingerne som aldrig før.

Star Tours vågner igen!
Star Tours vågner igen!

Gør dig klar dig til endnu mere spænding på den fjerne, fjerne galakse, når Star Tours: The Adventures Continue* kommer til Discoveryland. Med mere end 60 forskellige kombinationer af missioner bliver du sendt på rejse til de eksotiske verdener Jakku, Hoth, Tatooine, Dødsstjernen og mange flere! Tag med Star Wars-karaktererne på denne nervepirrende 3D-attraktion, hvor hver eneste destination byder på unikke overraskelser.

NYHED! Med Star Tours: Eventyret fortsætter, der nu omfatter en fantastisk scene inspireret af Star Wars: The Last Jedi, kan du blive en del af et eventyr, som ingen sand jedi vil gå glip af.

* Star Tours : l'Aventure Continue

Star Wars overtager Space Mountain
Star Wars overtager Space Mountain

Bliv skudt af sted til Star Wars Hyperspace Mountain, hvor der udspiller sig en episk overtagelse af en klassisk rum-forlystelse. Meld dig til Rebellernes Alliance, og skyd dig vej igennem en sværm af imperiets TIE fighters, inden du skal kæmpe mod en faretruende Star Destroyer. 

I Disney-stjernernes klare skær
I Disney-stjernernes klare skær

Fejr 25 års magi med Mickey presents: “Happy Anniversary Disneyland® Paris”. Mickey har samlet Chip & Chap, Fedtmule og mange andre af sine berømte venner til et stjernespækket jubilæumsshow, som du aldrig vil glemme.

Indtil den 9. september 2018. Kontakt os venligst for mere information

Tag til eventyrbal med Disney-prinsesserne
Tag til eventyrbal med Disney-prinsesserne

Lad dine små tronarvinger drage til Royal Castle Stage i Disneyland® Park til The Starlit Princess Waltz, hvor den royale familie med Disney-prinsesserne Belle, Askepot, Aurora og Snehvide holder et majestætisk bal i anledning af vores 25 års jubilæum.

Showet vil være tilbage fra den 2. juni til den 9. september 2018. Kontakt os venligst for mere information

25 års Disney-jubilæum med kulinariske oplevelser
25 års Disney-jubilæum med kulinariske oplevelser

I anledningen af vores 25 års jubilæum har vores berømte kokke tryllet i køkkenet og skabt fantasifulde nye retter - lige fra stjerneformede hovedretter til uimodståelige desserter, som du kan nyde i Disney® Parks' restauranter og på Disney® Hotels.

Tag lidt stjernestøv med hjem
Tag lidt stjernestøv med hjem

Der har altid været mange muligheder for at tage lidt magi med hjem - lige fra nuttede tøjdyr til designerhåndtasker. I år er det glitrende udvalg endnu større - f.eks. eksklusive stjerneformede 25 års jubilæums-briller, Minnie-ører med glimmer, tryllestave og meget mere.

Del magien på vores glitrende nye Tumblr
Del magien på vores glitrende nye Tumblr

Planlægger du en tur, eller vil du blot have en forsmag på overraskelserne, så find det hele på vores nye Tumblr, der er fyldt med glitrende 25 års jubilæumsstemning. Føl den særlige magi, der hviler over året i år og se de fantastiske fotos, billedformater og videoer, som du kan dele med dine venner.

#

DisneylandParis